1 juli 2022

Meten is weten

Een halve eeuw geleden werden de uitkomsten van deze metingen vastgelegd op registratiepapier. Vandaag de dag is er echter veel gedigitaliseerd en is het registratiepapier van ondergeschikt belang.
Wat gebleven is: het vertrouwen in de deskundigheid en betrouwbaarheid binnen het vastleggen van medische diagnostiek.

Hiertoe heeft onze organisatie zich inmiddels toegelegd op de verkoop van medisch diagnostische producten zoals bloeddrukbanden, CTG banden, ECG electroden, oortrechters voor otoscopen, ultrageluidgel, stamkabels voor monitoren, kortom teveel om op te noemen. Het betreft vele producten die gebruikt worden om uiteindelijk de deskundige uitkomsten van medisch onderzoek vast te leggen. Wat dat betreft is er eigenlijk weinig veranderd.

Wat ook niet veranderd is en ook niet zal veranderen in de komende 50 jaar is de betrouwbaarheid en de deskundigheid waarmee we voor u klaar blijven staan. In het verleden, nu in moeilijke tijden en in de toekomst.

50 jaar Meetpapier BV

Recent nieuws

1 juli 2022

Meten is weten

Een halve eeuw geleden werden de uitkomsten van deze metingen vastgelegd op registratiepapier. Vandaag de dag is er echter veel gedigitaliseerd en is het...

Lees meer
10 juli 2020

Nieuw in het assortiment

Een betrouwbare diagnostiek draagt bij aan kwalitatief hoogwaardige patiƫntveiligheid. Uiteindelijk neemt hierdoor de kwaliteit van zorg toe. Dit uitgangspunt...

Lees meer

Persoonlijk advies

Onze partners

  • Diagramm
  • Elfa
  • Parker
  • Comed
  • Sony
  • Ambu