Gebouw Meetpapier

 

facebook  google  twitter  linkedin

Onze partners

hallbach
comed
sony
parker
parker
parker
Direct contact?

Direct contact?

+31 (0)75 628 2957

Direct bestellen?

Direct bestellen?

+31 (0)75 621 5571

Geen verzendkosten < 250,-

Geen verzendkosten

Bij een order boven € 250,-

Contract op maat?

Contract op maat?

Vraag naar de voorwaarden

informatie

Geschiedenis

Meetpapier BV is opgericht in 1972 en dat betekent dat ons bedrijf één van de langer bestaande organisaties is in de Nederlandse medische markt.
Ons Duitse moederbedrijf, Diagramm Halbach, is als familiebedrijf echter al sedert 1832 actief. We beschikken derhalve over een bijzonder lange ervaring binnen de gezondheidszorg in zowel binnen-  als buitenland.
Onze successen en inmiddels rijke historie, zijn mogelijk gemaakt door ons keer op keer aan te passen aan de nieuwe ontwikkelingen binnen de gezondheidszorg en niet in de laatste plaats door u als klant.

Onze vestiging in Wormer

Ons bedrijf bestaat uit een modern kantoor en magazijn. Ons opvallende driehoekige gebouw ligt in Wormer langs de Noord-Hollandse rivier de Zaan. Het vormt een heel bijzonder sluitstuk op een aantal gerestaureerde industriecomplexen langs de zaanoever aan de Veerdijk te Wormer.

Klantenservice

Wij geven vrijblijvend advies over de producten uit ons assortiment en zullen u zo goed mogelijk informeren per telefoon, fax of e-mail. Ook staat onze buitendienst klaar om u ter plaatse te informeren over al onze producten en condities.

Verzendingen

Bij Meetpapier profiteert u mee van scherpe prijsafspraken over verzending door onze partner DPD.

Levertijden

Indien u voor 12:00 uur bestelt dan wordt het artikel over het algemeen nog dezelfde dag verzonden. Bestellingen die na 14:00 uur worden ontvangen verzenden wij meestal op de volgende werkdag. Houdt u er rekening mee dat op zaterdag niet door ons afgeleverd wordt.

De gangbare artikelen zullen altijd op voorraad zijn en dus snel worden geleverd. Indien de verwachting is dat wij niet binnen de geschatte levertijd kunnen leveren dan nemen wij contact met u op.

Voor sommige artikelen zijn wij afhankelijk van onze toeleveranciers. Hierdoor kan de levertijd soms iets langer zijn.

Bezorging

Voor de bezorging met DPD vertrouwen wij op de servicegraad van DPD. DPD stelt dat 98% van haar bezorging binnen de gestelde levertijd wordt bezorgd. DPD bezorgt op zaterdag alleen gewone brievenbuspost, echter geen pakketten. Houdt u hier dus rekening mee bij het bestellen!

Algemene voorwaarden

Onze prijsopgaven, transacties en leveringen geschieden volgens de leveringsvoorwaarden voor de grafische industrie, gedeponeerd op 13 januari 2011 onder nr. 8/2011 ter griffie van de Rechtbank te Amsterdam.
Klik hier voor een exemplaar.

KGVO

Meetpapier BV is lid van de branchevereniging KVGO. Klik voor meer informatie over het KGVO op onderstaand logo.
KGVO Logo
 

 

Contact opnemen?

Postadres
Veerdijk 31
1531 MS WORMER
Nederland

Bezoekadres
Veerdijk 31
Nederland

Tel: +31 (0)75 628 2957
Fax: +31 (0) 75 621 5571
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK (Zaandam)
35011885